Guestbook

Sign GuestbookChallenge Image

Current Entries

Viewing entries 31 through 35 (Total entries: 35)

Name:
Rolf
Comments:
Norbert,
Het waren 2 fantastische dagen ;)

veel geleerd en kunnen oefenen. Hou me aanbevolen voor het vervolg. kom dan graag aan je restauratie project werken :)

Groet, Rolf
Thursday, November 04 2010 - 07:50 PM
Name:
Paul Schouten
Comments:
Hallo Norbert,
Ik heb genoten van de cursus! Veel geleerd en gezien, veel gepraat en gedaan. Een absolute aanrader voor iedereen die niet wil bakken maar wil lassen. Prima ruimte en fijne lasaparatuur. Ik kom zeker voor de gevorderdencursus.

Groet, Paul
Thursday, November 04 2010 - 07:47 PM
Name:
Jan ter Bork
Comments:
Hallo Norbert,

Nog bedankt voor het introduceren van de laskunst en het bewerken van plaatwerk. Het was erg leerzaam, niet alleen goed gereedschap is belangrijk maar zeker ook geduld... Een echte aanrader deze cursus en ik wil ook graag een keer de vervolgcursus doen. Maar ja, daarvoor moet ik nog wel even geduld hebben ;-). Nogmaals bedankt voor het leuke en leerzame weekend! Vriendelijke groet, Jan.
Thursday, November 04 2010 - 07:45 PM
Name:
Lucien Hagen
Comments:
Norbert,
Nogmaals bedankt voor de vier fantastische lasdagen. Zelden heb ik zoveel waar voor mijn geld gekregen. Voor een uiterst schappelijke prijs heb ik de afgelopen vier dagen leren lassen en plaatwerk leren maken. Behalve verschillende technieken heb ik vele handigheidjes leren toepassen waarmee het laswerk nog mooier uit de verf komt. Of eigenlijk, in de verf kan! Je gastvrijheid wordt door andere cursisten geroemd en is absoluut top! Norberts cursussen zijn niet alleen een aanrader maar eigenlijk een must voor elke klassiekereigenaar! Laat je niet afschrikken door de afstand, het is het meer dan waard. Maak er eventueel een korte vakantie van, Bochum kent ook heerlijke terrasjes! Wat mij betreft kom ik nog eens terug voor de cursus vertinnen.

Norbert, hartelijk dank!
Thursday, November 04 2010 - 07:42 PM
Name:
Horst
Comments:
Hallo Norbert,

Bedankt voor een leerzaam en gezellig weekend.
Nu de basis er is ga ik zeker oefenen om deze ook naar behoren onder de knie te krijgen, zodra dit is gelukt kom ik zeker een keer terug om de vervolg cursus te volgen.

vriendelijke groeten,
Horst
Thursday, November 04 2010 - 07:39 PM
Powered by DRBGuestbook – PHP Hosting