Guestbook

Sign GuestbookChallenge Image

Current Entries

Viewing entries 21 through 30 (Total entries: 35)

Name:
Harm
Comments:
Wat een fantastische site. Erg veel zin om van jullie cursus gebruik te maken!
Wednesday, May 04 2011 - 08:08 PM
Name:
Koen
Comments:
Hoi Norbert,

Heel blij dat ik -eindelijk eens- deel heb genomen aan je cursus.
Ik had gehoopt na de cursus kennis (en lef) te hebben om zelf mijn auto onder handen te nemen, en die doelstelling(beide) is zeker gehaald.
Ooit heb ik meer vrije tijd en dan kom ik zeker een keer terug voor de gevorderdencursus.

Groeten Koen
Tuesday, April 12 2011 - 02:51 PM
Name:
Lieke
Comments:
Prime weekend en een hoop opgestoken!
Tot een volgende keer!
Tuesday, April 12 2011 - 10:06 AM
Name:
Ferry van Laatum
Comments:
Beste Norbert,

Bedankt voor de zeer leerzame vier dagen. Het was gezellig, prima verzorgt en uitstekend eten! M'n lasapparaat is inmiddels gearriveerd en ik ga veel oefenen.
Volgend jaar kom ik zeker terug voor een vervolg.

Groeten, Ferry
Tuesday, December 07 2010 - 02:54 PM
Name:
review forex autotrading software
Comments:
Hallo Norbert,Bedankt voor een leerzaam en gezellig weekend.Nu de basis er is ga ik zeker oefenen om deze ook naar behoren onder de knie te krijgen, zodra dit is gelukt kom ik zeker een keer terug om de vervolg cursus te volgen.vriendelijke groeten,Horst
Tuesday, November 23 2010 - 01:32 PM
Name:
Geert Scheijgrond
Comments:
Al heel snel was ik onder de indruk van de - letterlijk verpletterende - materiaalkennis van Norbert. Het las/restauratie virus stroomde al snel door mijn aderen. Als ik "toen" had geweten wat ik in de 2 cursusdagen bij Norbert leerde, zouden mijn ouwe trouwe HY-bus en J7 waarschijnlijk nog gewoon rondrijden. Nu op zoek naar goed gereedschap en dan aan de slag met m,n 504 en LT-bus.
Dank U, Maestro! Geert.
Thursday, November 04 2010 - 08:09 PM
Name:
Jeroen Reyneveld
Comments:
Met mijn medecursist Bas ben ik het helemaal eens. Het was zeer leerzaam. ik heb zelf nooit eerder gelast maar na twee dagen kon ik plaatmateriaal lassen en ook al wat pijpmateriaal. ook weet ik nu veel meer van de werking van een lasapparaat af.

Het was ook heel prettig dat Norbert hier en daar een demonstratie gaf van de verschillende wijzen waarop materiaal gelast kan worden of hoe je plaatwerk kan vormen.
Al met al erg leerzaam en ook leuk!
Norbert, je hebt goed en leuk les gegeven!
Bedankt!
Thursday, November 04 2010 - 08:07 PM
Name:
Bas
Comments:
Norbert,

Ik kijk terug op een fantastisch weekend waarin ik weer heel veel geleerd heb, tijdens de cursus voor gevorderden. Wij werden door jou ook goed verzorgd met koffie, heerlijke lunch, een goede werkplek, fijne apparatuur, zeer goede adviezen, prettige sfeer en een dosis humor!

Buiten het fabriceren/reconstrueren van plaatdelen heb ik geleerd hoe je plaatdelen kunt vormen met behulp van eenvoudige hulpmiddelen, dus zonder professionele en peperdure werktuigen. Onmisbaar dus, deze cursus, als je aan de restauratie van een auto wilt beginnen!
Groet, Bas
Thursday, November 04 2010 - 08:03 PM
Name:
Arie Bottinga
Comments:
Hallo Norbert,

Dit weekend heeft mij gebracht wat ik verwachtte: goed inzicht in wat lassen en plaatwerken is en het vertrouwen dat het met veel oefenen wel goed komt.

Dat het daarnaast ook nog gezellig was is een grote plus!

Vriendelijke groet, Arie Bottinga
Thursday, November 04 2010 - 07:56 PM
Name:
Jan
Comments:
Norbert,

Nog bedankt voor 4 leerzame en gezellige dagen. Goed gereedschap is het halve werk, maar ik heb ook geleerd dat je ook met eenvoudige hulpmiddelen een mooi resultaat kunt krijgen. Ik zal de tips die je me gegeven hebt voor mijn eigen project ter harte nemen. Bedankt daarvoor.

Groeten, Jan.
Thursday, November 04 2010 - 07:52 PM
Powered by DRBGuestbook – PHP Hosting