Guestbook

Sign GuestbookChallenge Image

Current Entries

Viewing entries 21 through 30 (Total entries: 30)

Name:
Geert Scheijgrond
Comments:
Al heel snel was ik onder de indruk van de - letterlijk verpletterende - materiaalkennis van Norbert. Het las/restauratie virus stroomde al snel door mijn aderen. Als ik "toen" had geweten wat ik in de 2 cursusdagen bij Norbert leerde, zouden mijn ouwe trouwe HY-bus en J7 waarschijnlijk nog gewoon rondrijden. Nu op zoek naar goed gereedschap en dan aan de slag met m,n 504 en LT-bus.
Dank U, Maestro! Geert.
Thursday, November 04 2010 - 08:09 PM
Name:
Jeroen Reyneveld
Comments:
Met mijn medecursist Bas ben ik het helemaal eens. Het was zeer leerzaam. ik heb zelf nooit eerder gelast maar na twee dagen kon ik plaatmateriaal lassen en ook al wat pijpmateriaal. ook weet ik nu veel meer van de werking van een lasapparaat af.

Het was ook heel prettig dat Norbert hier en daar een demonstratie gaf van de verschillende wijzen waarop materiaal gelast kan worden of hoe je plaatwerk kan vormen.
Al met al erg leerzaam en ook leuk!
Norbert, je hebt goed en leuk les gegeven!
Bedankt!
Thursday, November 04 2010 - 08:07 PM
Name:
Bas
Comments:
Norbert,

Ik kijk terug op een fantastisch weekend waarin ik weer heel veel geleerd heb, tijdens de cursus voor gevorderden. Wij werden door jou ook goed verzorgd met koffie, heerlijke lunch, een goede werkplek, fijne apparatuur, zeer goede adviezen, prettige sfeer en een dosis humor!

Buiten het fabriceren/reconstrueren van plaatdelen heb ik geleerd hoe je plaatdelen kunt vormen met behulp van eenvoudige hulpmiddelen, dus zonder professionele en peperdure werktuigen. Onmisbaar dus, deze cursus, als je aan de restauratie van een auto wilt beginnen!
Groet, Bas
Thursday, November 04 2010 - 08:03 PM
Name:
Arie Bottinga
Comments:
Hallo Norbert,

Dit weekend heeft mij gebracht wat ik verwachtte: goed inzicht in wat lassen en plaatwerken is en het vertrouwen dat het met veel oefenen wel goed komt.

Dat het daarnaast ook nog gezellig was is een grote plus!

Vriendelijke groet, Arie Bottinga
Thursday, November 04 2010 - 07:56 PM
Name:
Jan
Comments:
Norbert,

Nog bedankt voor 4 leerzame en gezellige dagen. Goed gereedschap is het halve werk, maar ik heb ook geleerd dat je ook met eenvoudige hulpmiddelen een mooi resultaat kunt krijgen. Ik zal de tips die je me gegeven hebt voor mijn eigen project ter harte nemen. Bedankt daarvoor.

Groeten, Jan.
Thursday, November 04 2010 - 07:52 PM
Name:
Rolf
Comments:
Norbert,
Het waren 2 fantastische dagen ;)

veel geleerd en kunnen oefenen. Hou me aanbevolen voor het vervolg. kom dan graag aan je restauratie project werken :)

Groet, Rolf
Thursday, November 04 2010 - 07:50 PM
Name:
Paul Schouten
Comments:
Hallo Norbert,
Ik heb genoten van de cursus! Veel geleerd en gezien, veel gepraat en gedaan. Een absolute aanrader voor iedereen die niet wil bakken maar wil lassen. Prima ruimte en fijne lasaparatuur. Ik kom zeker voor de gevorderdencursus.

Groet, Paul
Thursday, November 04 2010 - 07:47 PM
Name:
Jan ter Bork
Comments:
Hallo Norbert,

Nog bedankt voor het introduceren van de laskunst en het bewerken van plaatwerk. Het was erg leerzaam, niet alleen goed gereedschap is belangrijk maar zeker ook geduld... Een echte aanrader deze cursus en ik wil ook graag een keer de vervolgcursus doen. Maar ja, daarvoor moet ik nog wel even geduld hebben ;-). Nogmaals bedankt voor het leuke en leerzame weekend! Vriendelijke groet, Jan.
Thursday, November 04 2010 - 07:45 PM
Name:
Lucien Hagen
Comments:
Norbert,
Nogmaals bedankt voor de vier fantastische lasdagen. Zelden heb ik zoveel waar voor mijn geld gekregen. Voor een uiterst schappelijke prijs heb ik de afgelopen vier dagen leren lassen en plaatwerk leren maken. Behalve verschillende technieken heb ik vele handigheidjes leren toepassen waarmee het laswerk nog mooier uit de verf komt. Of eigenlijk, in de verf kan! Je gastvrijheid wordt door andere cursisten geroemd en is absoluut top! Norberts cursussen zijn niet alleen een aanrader maar eigenlijk een must voor elke klassiekereigenaar! Laat je niet afschrikken door de afstand, het is het meer dan waard. Maak er eventueel een korte vakantie van, Bochum kent ook heerlijke terrasjes! Wat mij betreft kom ik nog eens terug voor de cursus vertinnen.

Norbert, hartelijk dank!
Thursday, November 04 2010 - 07:42 PM
Name:
Horst
Comments:
Hallo Norbert,

Bedankt voor een leerzaam en gezellig weekend.
Nu de basis er is ga ik zeker oefenen om deze ook naar behoren onder de knie te krijgen, zodra dit is gelukt kom ik zeker een keer terug om de vervolg cursus te volgen.

vriendelijke groeten,
Horst
Thursday, November 04 2010 - 07:39 PM
Powered by DRBGuestbook – PHP Hosting