Guestbook

Sign GuestbookChallenge Image

Current Entries

Viewing entries 11 through 20 (Total entries: 35)

Name:
eduard emons
Comments:
ik heb de 2 daagse beginners cursus lassen gedaan bij Norbert op 1 2n 2 nov 2014. super leuke en zeer praktische en informatief cursus waar ik zeer veel bruikbare technieken, tips en zelfvertrouwen heb opgedaan om te starten met het laswerk voor mijn 2 Porsche 94's !!! ik ga ook zeker de plaatwerkcursus volgen in 2015. Norbert bedankt !!! tot gauw. gr

eduard
Saturday, November 08 2014 - 05:08 PM
Name:
Robert
Comments:
Mobylas geeft erg leuke lascursussen. Ik heb zelf de (één dag) snuffelcursus gedaan om de beginselen van het mig/mag lassen te leren en zelf een lasapparaat te kunnen kopen. Beide zaken zijn inmiddels gelukt dankzij de heldere uitleg van Norbert.

Hij geeft precies aan waarop je bij de aankoop van een lasapparaat moet letten, wat je allemaal nog meer nodig hebt en laat je vervolgens een dag (of twee dagen) lang allerlei opdrachten uitvoeren en oefenen, vooral op dun plaatwerk. De cursus wordt met een kleine groep gegeven (maximaal 6 man), waarbij ieder over een eigen lasplek en mig/mag apparaat beschikt. Norbert is Nederlander, maar spreekt ook goed Duits en heeft zijn werkplaats in Bochum.

Inmiddels (een maand na de cursus) heb ik via internet een goed gebruikt lasapparaat gekocht (een 250A Kemppi Kempomat 253), waar ik heel tevreden mee ben. Zonder deze cursus had ik mij waarschijnlijk zo'n goedkoop Chinees lasapparaat laten verkopen, zonder te weten wat je werkelijk nodig hebt. Na de cursus wist ik waar ik op moest letten, kon ik tijdens de koop een stukje proef-lassen en ben ik nu veel beter voorzien voor hetzelfde geld.

Als je wilt beginnen met mig/mag lassen is dit naar mijn ervaring een hele goede cursus. Bij mij betaalde deze investering zich ook nog eens dubbel en dwars terug. Echt een aanrader.
Thursday, May 15 2014 - 09:43 PM
Name:
Remko Kikkert
Comments:
In 2 dagen van "Meister Loch-macher" in alles wat dunner dan 2mm dik is, naar fatsoenlijk 0.75mm plaat lassen! Met dank aan de duidelijke uitleg en goede sfeer veel geleerd in korte tijd. Nu thuis verder oefenen.. :-)
Tuesday, March 04 2014 - 07:53 PM
Name:
Karel Hoekman
Comments:
Eind september de beginnerscurss gevolgd bij Mobylas. Ontzetten leerzaam en gezellig. In 2 dagen veel bijgeleerd en ook goede informatie meegekregen. Echt een aanrader!
Wednesday, October 02 2013 - 11:25 AM
Name:
Hans Slenders
Comments:
Blijkbaar geven Hollanders geen lascursus kado, mijn vrouw wel. Wat een mooi kado was dat! Ik kan nu Schweissen dat het een lieve lust is.
Monday, March 18 2013 - 08:35 PM
Name:
Arnld Stokkel
Comments:
Al wat jaren geleden dat ik neen weekeinde mijn lascursus heb gehad. Heb er nu nog steeds veel baat bij en ben nog steeds blij dat ik deze cursus gedaan heb.
Friday, January 11 2013 - 06:51 PM
Name:
Theo Olsthoorn
Comments:
Als je alle comments leest voel je je schuldig als je geen cursus volgt
Wednesday, October 31 2012 - 06:21 PM
Name:
richard
Comments:
in 2012 de beginners cursus gevolgd by mobylas, dat was erg leuk, gezellig en leerzaam. daarna langazaam aan alsapparaat , aambeeld hamers en ander gereedschap gekocht voor mijn restauatie projectje. Ik ben nu druk aan het lassen om mijn camper weer eens in stuk te hebben. Ik merk duidelijk dat ik erg veel aan de cursus gehad heb, niet alleen het deel met lassen, maar ook het deel plaatwerken was erg nuttig.
Monday, October 22 2012 - 01:47 PM
Name:
Nico
Comments:
Beste Norbert,

Vier onvergetelijke leerzame dagen niet alleen lassen , plaatwerken maar ook mensen leren kennen.
Ik had het niet gedacht dat uiteindelijk in 1 dag een deur gemaakt kon worden.
Zeker een aanrader voor een ieder die iets zelf wil doen aan zijn auto.

Bedankt,

Nico
Sunday, September 18 2011 - 10:51 AM
Name:
Chrit
Comments:
hallo Norbert

Het waren twee zeer leerzame dagen afgelopen weekend. Ik had wat moeite om de slag te pakken te krijgen, maar ik heb enorm veel zin gekregen om mijn Volvo aan te gaan pakken. Eerst maar een goed lasapparaat zoeken. Komt goed. Ik begin met wat eenvoudige dingen en na de zomer doe ik misschien de gevorderdencursus. Nogmaals bedankt (ook voor de gezellige sfeer).

Groeten,
Chrit
Tuesday, June 21 2011 - 07:37 PM
Powered by DRBGuestbook – PHP Hosting