Guestbook

Sign GuestbookChallenge Image

Current Entries

Viewing entries 1 through 10 (Total entries: 32)

Name:
Dick van Asselt
Comments:
Hallo Norbert,
De vier dagen cursus zijn omgevlogen, elke avond keek ik weer uit naar de volgende dag.
Ik heb veel geleerd en hoop dat ook snel in de praktijk te kunnen brengen
nogmaals bedankt voor alles.
Friday, March 02 2018 - 12:17 PM
Name:
Marc Peters
Comments:
Ik en mijn broer Patrick hebben de beginnerscursus lassen gevolgd bij Norbert. Ik zelfs voor de 2e keer (na 15 jaar) maar dat heeft meer te maken met mijn geheugen :) We werden hartelijk ontvangen door Norbert en medecursisten. Veel geleerd die dagen. Ook veel gelachen en een tikkie teveel gedronken des avonds. Norbert vertelt goed en weet alles! Voertaal is wel Duits maar wij konden het prima volgen.
Bedankt voor de 2e keer Norbert!
Sunday, February 25 2018 - 06:22 PM
Name:
Jan de Graaf
Comments:
OP 23 24 25 26 november 2017 een lascursus en plaatwerkcursus bij Norbert gevolgd. Ondanks de kou een warm welkom gehad en veel geleerd van Norbert.
Norbert nogmaals BEDANKT
Friday, January 05 2018 - 07:09 PM
Name:
Mark
Comments:
Afgelopen weekend de beginnerscursus autoplaat lassen gevolgd. Norbert is een echte vakman en heeft een prettige manier van lesgeven. Veel geleerd! Kan het iedereen aanbevelen. Bedankt!
Thursday, July 21 2016 - 03:19 PM
Name:
Martijn
Comments:
Ik heb afgelopen weekend de 4 daagse cursus bij Norbert gevolgd. Je leert heel snel, heel veel van deze vakman. Je merkt aan alles dat hij zijn vak verstaat EN het "leraarschap" machtig is. Als je een goed cursusadres zoekt: stop met zoeken. Je hebt 'm gevonden.
Norbert, bedankt.

Groeten Martijn
Thursday, November 12 2015 - 09:13 PM
Name:
Jeroen, Theeuw en Ad
Comments:
Wij hebben ons voor de beginners (weekend) cursus ingeschreven om kennis te kunnen maken met basis lassen en plaatwerk. In een relatief korte periode heeft Norbert ons veel laten zien. We hebben veel zelf kunnen/mogen oefenen en gezien wij dat weekend de enige cursisten waren, was er voldoende persoonlijke aandacht en begeleiding. Als je nog nooit gelast hebt en wil overwegen zelf een (restauratie)project te starten, is dit een uitstekend begin!
Monday, July 27 2015 - 11:47 AM
Name:
Theeuw Wijnstekers
Comments:
Onlangs de tweedaagse cursus gevolgd bij Norbert en dat is erg goed bevallen. Je leert in korte tijd heel veel over allerlei bezigheden die je nodig hebt bij het opknappen van je klassieker naar keuze. Naast het feit dat Norbert ontzettend veel kennis en ervaring heeft, is het een ontzettend aardige gozer, die zijn kennis makkelijk en behapbaar overbrengt. Als we voldoende geoefend hebben een klaar zijn voor de volgende stap, komen we zeker terug!
Monday, July 20 2015 - 08:06 PM
Name:
eduard emons
Comments:
ik heb de 2 daagse beginners cursus lassen gedaan bij Norbert op 1 2n 2 nov 2014. super leuke en zeer praktische en informatief cursus waar ik zeer veel bruikbare technieken, tips en zelfvertrouwen heb opgedaan om te starten met het laswerk voor mijn 2 Porsche 94's !!! ik ga ook zeker de plaatwerkcursus volgen in 2015. Norbert bedankt !!! tot gauw. gr

eduard
Saturday, November 08 2014 - 05:08 PM
Name:
Robert
Comments:
Mobylas geeft erg leuke lascursussen. Ik heb zelf de (één dag) snuffelcursus gedaan om de beginselen van het mig/mag lassen te leren en zelf een lasapparaat te kunnen kopen. Beide zaken zijn inmiddels gelukt dankzij de heldere uitleg van Norbert.

Hij geeft precies aan waarop je bij de aankoop van een lasapparaat moet letten, wat je allemaal nog meer nodig hebt en laat je vervolgens een dag (of twee dagen) lang allerlei opdrachten uitvoeren en oefenen, vooral op dun plaatwerk. De cursus wordt met een kleine groep gegeven (maximaal 6 man), waarbij ieder over een eigen lasplek en mig/mag apparaat beschikt. Norbert is Nederlander, maar spreekt ook goed Duits en heeft zijn werkplaats in Bochum.

Inmiddels (een maand na de cursus) heb ik via internet een goed gebruikt lasapparaat gekocht (een 250A Kemppi Kempomat 253), waar ik heel tevreden mee ben. Zonder deze cursus had ik mij waarschijnlijk zo'n goedkoop Chinees lasapparaat laten verkopen, zonder te weten wat je werkelijk nodig hebt. Na de cursus wist ik waar ik op moest letten, kon ik tijdens de koop een stukje proef-lassen en ben ik nu veel beter voorzien voor hetzelfde geld.

Als je wilt beginnen met mig/mag lassen is dit naar mijn ervaring een hele goede cursus. Bij mij betaalde deze investering zich ook nog eens dubbel en dwars terug. Echt een aanrader.
Thursday, May 15 2014 - 09:43 PM
Name:
Remko Kikkert
Comments:
In 2 dagen van "Meister Loch-macher" in alles wat dunner dan 2mm dik is, naar fatsoenlijk 0.75mm plaat lassen! Met dank aan de duidelijke uitleg en goede sfeer veel geleerd in korte tijd. Nu thuis verder oefenen.. :-)
Tuesday, March 04 2014 - 07:53 PM
Powered by DRBGuestbook – PHP Hosting